Tank

Ledige stillinger

Tank er et landsdekkende designbyrå med over 18 års erfaring innen alle disipliner av visuell kommunikasjon. Vi har kontorer i Oslo, Tromsø og Trondheim – og trenger nå å bemanne opp i både Oslo og i vårt nyetablerte kontor i Trondheim


Vi tilbyr:

  • Et av de beste fagmiljøene i Norge, med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • En hyggelig arbeidsplass med utviklingsmuligheter og fokus på sosiale aktiviteter 
  • En variert arbeidsdag med utfordrende og varierte oppgaver
  • Konkurransedyktige betingelser

Les mer

DESIGNER - OSLO

Vi er på jakt etter en designer med høyere utdannelse og minimum 3 års arbeidserfaring. 

Vi ønsker oss en utadvendt, engasjert og uredd designer, som behersker typografi til fingerspissene og som er konseptuelt sterk. 

Du er like fortrolig med design for digitale medier som for print, og evner å argumentere for løsningene dine med overbevisning og faglig begrunnelse. Hos oss er det viktig med gode samarbeidsevner og at du ser verdien i lagarbeid. Samtidig må du kunne jobbe selvstendig, ha gode kommunikasjonsevner og være løsningsorientert til det beste for kunden og prosjektet.


DESIGNASSISTENT - OSLO

Vi trenger en designassistent, som foruten å bistå designerne kan hjelpe til med diverse forefallende arbeid. Vi ønsker oss en ryddig og strukturert person som kan håndtere ulike jobber, med serviceinnstilling og godt humør. 

Du må beherske InDesign, Illustrator og Photoshop.


DESIGNERE - TRONDHEIM

Vi er på jakt etter designere med høyere utdannelse og minimum 3 års arbeidserfaring – som skal være med på å bygge opp vårt nye kontor. 

Vi ønsker oss utadvendte, engasjerte og uredde designere, som behersker typografi til fingerspissene og som er konseptuelt sterke. 

Dere er like fortrolig med design for digitale medier som for print, og evner å argumentere for løsningene deres med overbevisning og faglig begrunnelse. Hos oss er det viktig med gode samarbeidsevner og at alle ser verdien i lagarbeid. Samtidig må dere kunne jobbe selvstendig, ha gode kommunikasjonsevner og være løsningsorientert til det beste for kunden og prosjektet.


Send søknad med CV og arbeidsprøver til oslo@tank.no. Søknadsfrist 24. april.

PS! Skriv tydelig hvilket kontor og stilling du søker deg til.