Antiteateret

Akkurat passe store i kjeften

Tanks pro bono-prosjekt, Gratis med vilje ble i år tildelt Antiteateret.  Vi har utviklet ny identitet og web for et av de mest ambisiøse teatrene i Oslo den siste årene. Antiteateret ble startet opp i 2012 av nåværende teatersjef Even Torgan, og har siden den gang satt opp teater for unge som ikke nødvendigvis er spesielt teaterinteresserte. Identiteten mottok diplom i Visuelt.

Les mer

Gratis med vilje gir oss en ekstra mulighet til å utfordre oss selv kreativt, og det har vi virkelig fått anledning til denne gangen. Sammen med en entusiastisk prosjektgruppe i Antiteateret har vi skapt en gjenkjennelig, fleksiblel, og tøff visuell identitet. 

Godt teater handler om en den tette forbindelsen mellom skuespillere og publikum hvor sterke følelser er med på å skape engasjement. Logoen speiler Antiteaterets høye ambisjon om at sterke uttrykk leder til debatt.

– Det har vært utrolig spennende å få være med på Gratis med Vilje. Designerne visste at vi ønsket en identitet som skiller seg ut fra andre teater, noe konkret som kan skildre at vi er et ungt kreativt miljø som når vår egen generasjon. Den nye visuelle identiteten er mye mer "oss" enn den vi hadde tidligere. Tank tok innspillene våre på alvor og ga oss et HOT resultat, sier Mikaela Bruhn Aschim i Antiteateret.

Den nye identiteten lanseres høsten 2017.