Vestre

Construction Play

Gå til hjemmesiden

Construction Play, Vestres produktbok for 2019 er ute på 5 språk og 320 sider. Vi har stått for konsept, art direction, omslag, design og layout.

Les mer

Vestre er Skandinavias ledende produsent av utemøbler for offentlige rom, med landskapsarkitekter som hovedmålgruppe. Administrasjonen er i Oslo, og alle produktene er produsert på fabrikken i Sverige og hos produsenter i Skandinavia. Vestres produktbok er, ved siden av nettet, deres viktigste markedskanal – for informasjon og inspirasjon og et viktig verktøy for målgruppen til daglig. I tillegg til en introduksjon av Vestres hovedmål, vektlegging av miljø og etiske retningslinjer, presenteres hele Vestres portefølje med produkt- og miljøbilder fra Europa og USA, tekniske tegninger og prisliste. Den omfattende katalogen er på 320 sider på 5 forskjellige språk.

Vestres produkter er designet av de beste designere i Skandinavia og er preget av enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Det gjenspeiles i katalogens design og brukes aktivt for å skape en abstrakt kobling til produktene. Ved å dekonstruere noen av produktene i enkle geometriske former skapte vi et sobert, men likevel lekent grafisk landskap som brukes på forsiden og gjennom hele katalogen. Hvert språk har sin egen hovedfarge, og de 5 fargene gjenbrukes som en generell fargepalett gjennomgående. Katalogen har en åpen rygg med en synlig sydd innbinding, slik at du kan se bokens anatomi, en sterk og holdbar innbinding, der trådfarge følger fargen på omslaget. Den sydde innbindingen er perfekt for målgruppen, da det gjør at katalogen lett kan ligge åpen mens du arbeider.